“BİBLİOMETRİK ANALİZ VE VOSVIEWER PAKET PROGRAMI KULLANIMI” EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ

Yayınlanma Tarihi: 06-05-2024

Akademik ve Kişisel Gelişimi Destekleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü iş birliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Bibliometrik Analiz ve VOSViewer Paket Programı Kullanımı’ Eğiticinin Eğitimi hakkındaki program içeriği ve afişi aşağıda yer almaktadır. Program, 17 Mayıs 2024 tarihinde 13:30-17:00 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında gerçekleştirilecektir.

Program Üniversitemiz tüm öğretim elemanlarının, lisansüstü öğrencilerin ve lisansüstü eğitim yapmış veya yapmakta olan idari personelin katılımına açık olup kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.

Programa katılmak isteyenlerin Bibliometrik Analiz Katılım Formu üzerinden en geç 15 Mayıs 2024 günü mesai bitimine kadar kayıt yapmaları gerekmektedir.

‘Bibliometrik Analiz ve VOSViewer Paket Programı Kullanımı’ Eğiticinin Eğitimi Program İçeriği

İndir (PDF, 148KB)

‘Bibliometrik Analiz ve VOSViewer Paket Programı Kullanımı’ Eğiticinin Eğitimi Program Afişi: