AF KAPSAMINDA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

Yayınlanma Tarihi: 23-09-2022

• Af kapsamında başvuru yapıp Yönetim Kurulu Kararı mail adreslerine gelen öğrencilerimizin öğrenci numaraları aşağıda ilan edilmiştir.
  • DEBİS hesaplarınıza http://debis.deu.edu.tr/debis.php  sayfasına girip; öğrencinumaranız@ogr.deu.edu.tr ve şifresi doğum tarihiniz  GGAAYYYY (örnek: 01011980 ) olacak şekilde erişebilirler. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Yeni Kayıt ile ilgili adımdan bilgi girişlerinizi tamamlayınız.
  • Debis’te yeni kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin kayıtlarının onaylanması için Öğrenci İşleri Birimine (301 68 09-10-11) haber vermeleri gerekmektedir. İletişime geçmeyen öğrencilerimiz kayıt yenileme tarihlerinde ders seçimi yapamayacaklardır.
  • Öğrenci İşleri tarafından kayıtları onaylanan öğrenciler 28 Eylül 2022 Saat 10.00 – 02 Ekim 2022 Saat 23:59’a kadar ders seçimi yapmaları gerekmektedir. Ders seçimleri ile ilgili duyuru için tıklayınız.

ÖĞRENCİ NUMARALARI

Click on the button to load the content from docs.google.com.

Load content

İndir (PDF, 478KB)