AF KAPSAMINDA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLER (4. KISIM)

Yayınlanma Tarihi: 18-11-2022

Af kapsamında başvuru yapıp Yönetim Kurulu Kararı mail adreslerine gelen öğrencilerimizin öğrenci numaraları aşağıda ilan edilmiştir. DEBİS hesaplarınıza http://debis.deu.edu.tr/debis.php sayfasına girip; öğrencinumaranız@ogr.deu.edu.tr ve şifresi doğum tarihiniz GGAAYYYY (örnek: 01011980 ) olacak şekilde erişebilirler. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Yeni Kayıt ile ilgili adımdan bilgi girişlerinizi tamamlayınız. Debis’te yeni kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin kayıtlarının onaylanması için Öğrenci İşleri Birimine (0 232 301 68 09-10-11) haber vermeleri gerekmektedir. İletişime geçmeyen öğrencilerimiz ders seçimi yapamayacaklardır. Öğrenci İşleri tarafından kayıtları onaylanan öğrenciler 18 Kasım-23Kasım Saat 17:30’a kadar ders seçimi yapmaları gerekmektedir. Tez-Ders aşamasındaki öğrenciler kayıt yenilemelerini dilekçe ile Enstitümüze şahsen yapmaları gerekmektedir.