2237-B PROJE EĞİTİMİ HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayınlanma Tarihi: 20-10-2021

Değerli Araştırmacılarımız,

3-4-5 Kasım 2021 tarihleri arasında, İstanbul Medipol Üniversitesi’nde TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanan 2237/B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 3 (üç) günlük “Sosyal ve Beşerî Bilimler Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlığı: Teorik ve Uygulamalı Bir Eğitim” etkinliği düzenlenecektir.

Katılımcılarda Aranan Koşullar:

• Katılımcıların en az doktora/sanatta yeterlik, tıpta uzmanlık derecesine sahip olması
  • Etkinliğe Sosyal ve Beşerî Bilimler alanında bir proje önerisiyle katılıyor olması
  • TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından desteklenen ulusal ve uluslararası projelerden (ikili ve çok taraflı uluslararası projeler, COST vb.) en az birinin yürütücülüğünü/alt yürütücülüğünü yapmamış olması (Daha önce TÜBİTAK’a proje sunmuş katılımcı olması tercih edilir)
  • Daha önce bu program tarafından desteklenen bir eğitime katılmamış olması
  • Katılımcıların TÜBİTAK ARBİS veri tabanına kayıtlı olması
  • Akademik ceza almamış olması
  • OHAL kapsamında yürürlüğe konulan Kanun Hükmünde Kararnameler ile doğrudan veya anılan Kanun Hükmünde Kararnamelerde öngörülen usuller çerçevesinde meslekten, kamu görevinden veya ilgili kurumların teşkilatından çıkarılmamış olması

Genel Bilgiler:

Tarih: 3-4-5 Kasım 2021

Son Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2021

Etkinlik Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Hatice Deniz GENÇ

Eğitim ücreti: Eğitim ücretsizdir.

Web adresi: https://tto.medipol.edu.tr/

Eğitim çevrimiçi olarak “Microsoft Teams” üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Başvuru için başvuru formunun doldurularak son başvuru tarihine kadar 2237b@medipol.edu.tr adresine e-mail ile gönderilmesi gerekmektedir.

Koordinatör:

Dr. Öğr. Üyesi Hatice Deniz GENÇ (İstanbul Medipol Üniversitesi)

Eğitmenler:

Dr. Öğr. Üyesi İlker KÖSE (İstanbul Medipol Üniversitesi)

Doç. Dr. Sema AKBOĞA DEMİR (İstanbul Medipol Üniversitesi)

Dr. Öğr. Üyesi Hatice Deniz GENÇ (İstanbul Medipol Üniversitesi)

Prof. Dr. Hasan DİNÇER (İstanbul Medipol Üniversitesi)

Prof. Dr. Nevin ŞANLIER (Ankara Medipol Üniversitesi)

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.