2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ GİRİŞ SINAVLARI 1.YEDEK LİSTE

Yayınlanma Tarihi: 02-02-2024

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar dönemi Lisansüstü giriş sınavları sonuçlarında yedek listede olup kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci listesi aşağıdaki gibidir. Gerekli olan evraklar ile birlikte 05 Şubat 2024 tarihi Saat 16.00‘a kadar Enstitümüze şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Aday No                           Ad-Soyad                                         Anasanat Dalı

1- 305109                            PE**** GÖ***                                   Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans

2- 304391                            AL*** ***** MÜ***                           Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans

• Kesin kayıt formunu bu link üzerinden çıktısı alınıp doldurulması gerekmektedir.
  • Kesin kayıt işlemi için asıl belgelerinizle  Güzel Sanatlar Enstitüsü  Öğrenci İşlerine başvurmanız  gerekmektedir. (Güzel Sanatlar Fakülte Binası 3. Kat B316 nolu oda ) Eksik belge ya da ön kayıt esnasında beyan etmiş olduğunuz bilgilerin dışında belge getirdiğinizde kaydınız kesinlikle yapılmayacaktır. (Mezuniyet Bilgileri, genel not ortalaması, Ales Puanı, Yabancı Dil Puanı)
  • Lütfen sayfamızdaki duyurular kısmında güncellemeleri takip ediniz.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER;

• Kesin Kayıt Formu
  • Diploma ve/veya Geçici Mezuniyet Belgelerinizin (Türkçe) aslını veya E-Devlet üzerinden aldığınız mezun belgelerinizi verebilirsiniz.
  • Transkript aslı (Islak İmzalı veya E-Devlet üzerinden alınan Türkçe belge)
  • ALES Belgesi (Film Tasarımı ve Fotoğraf Anasanat Dalı programını kazananların Son 5 yıl içerisinde alınması gerekmektedir.)
  • Doktora/Sanatta Yeterlik öğrencilerinden Yabancı Dil Belgesi (Son 5 yıl içerisinde alınması gerekmektedir.)
  • Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi
  • Adli Sicil Belgesi (E-Devlet)
  • 3 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet)
  • Askerlik işlemlerini Enstitü tarafından yapılmasını isteyen öğrencilerimiz, Enstitümüzün web sayfasındaki formlar kısmındaki Dilekçe Örneği‘ni bilgisayar ortamında doldurup çıktı almaları gerekmektedir.