2021-2022 BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ VE HAFTALIK DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayınlanma Tarihi: 11-02-2022

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi Web üzerinden yapılacak kayıt yenileme ders seçme işlemleri 14 Şubat 2022 Saat: 14.00 – 16 Şubat 2022 Saat: 23.59 tarihleri arasında http://kayit.deu.edu.tr/ bu link üzerinden yapılacaktır.

Haftalık ders programları ders seçimleri başlamadan önce web sayfamızda ilan edilecektir. 

Ders seçimlerinizi tamamladıktan sonra Web Kayıt Danışmanı tarafından onaylanması gerekmektedir. Sisteme giriş yapıp arada kontrol etmeniz gerekmektedir.

Ders Ekle-Çıkar işlemleri 17 Şubat 2022 tarihinde  Web Kayıt Danışmanları aracılığı ile yapılacaktır. Birimler tarafından belirlenen web kayıt danışmanları ile iletişime geçip yapmak istediğiniz değişikliği belirtmeniz gerekmektedir.

Bilimsel Hazırlık (Lisans programlarından ders alma) alacak öğrenciler web üzerinden ders seçimi yapamayacaktır. Ders seçimleri esnasında Enstitümüz Öğrenci İşleri birimini arayıp bilgi alabilirler.

Ders kayıtları esnasında karşınıza Katkı Payı (Harç Ücreti) borcu çıkarsa Ziraat Bankası’na öğrenci numarası ile yatırabilirsiniz.

Güzel Sanatlar Enstitüsü Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları’nın Madde 15, Madde 17, Madde 19 gereğince ders seçimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. 

HAFTALIK DERS PROGRAMLARI

Yüksek Lisans

Click on the button to load the content from docs.google.com.

Load content

İndir (PDF, 348KB)

Doktora/Sanatta Yeterlik

Click on the button to load the content from docs.google.com.

Load content

İndir (PDF, 314KB)