İKİNCİ EK SÜRE HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayınlanma Tarihi: 27-04-2021

Yükseköğretim kurumları tarafından, afet ve salgınlarda tez aşamasındaki lisansüstü eğitim öğrencilerine talepleri halinde bir dönem, afet veya salgının aşamasına göre tekrar başvurmaları durumunda bir dönem daha olmak üzere en fazla iki dönem ek süre verilebilecek. Verilen ek süreler, azami süreden sayılmayacaktır.

Bu karara istinaden pandeminin devam etmesi ve kısıtlamaların artması neticesinde birinci ek süre hakkından faydalanan öğrencilerimiz, ikinci ek süre taleplerini 25 Haziran 2021 tarihine kadar dilekçeleri ile birlikte Enstitü Müdürlüğümüze başvuru yapabilirler.

Enstitü Müdürlüğümüze daha önceden ikinci ek süre talebinde bulunup red alan öğrencilerimiz istekleri halinde tekrardan dilekçeleri ile ikinci ek süre talebinde bulunabilirler.