KAHRAMANLIK DESTANLARI KISA FİLM YARIŞMASI

Yayınlanma Tarihi: 25-05-2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Şehitlerimizin destansı fedakarlıklarını ve örnek hayatlarını yazılı ve dijital bir eser olarak ölümsüz kılmak, çocuklarımıza ve gençlerimize, bu hikayelerden çıkan derslerle hayatlarını şekillendirmelerine katkıda bulunmak amacıyla “81 İlden 81 Şehidimizin Kahramanlık Destanları” isimli kitap çalışmamız tamamlanmış ve `81 ilimizdeki Üniversitelerimizle, kütüphanelere ve ilgili kurumlara dağıtımları gerçekleştirilmiştir. Şimdi ise; Kahramanlarımızın hikayelerini, üniversite öğrencileri arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açılmış olan ödüllü kısa film yarışması ile daha geniş kitlelere ulaştırmak, sinemanın çok boyutlu dili ile şehitlerimizin üstün insani vasıflarını, toplumumuzun tüm kesimlerine aktarmak, gençlerimizin, milli, manevi değerlerimiz üzerine düşünmelerini ve çalışmalarını sağlamak gayesindeyiz. Bu itibarla, aşağıda yarışma duyurusu/şartnamesinin ve web adresinin incelenmesini rica ederiz.

İndir (PDF, 8.73MB)

İndir (PDF, 2.5MB)