LİSANS VE YÜKSEK LİSANS PROGRAMINDAN BİLİMSEL HAZIRLIK DERSİ ALAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yayınlanma Tarihi: 22-01-2018

LİSANS VE YÜKSEK LİSANS PROGRAMINDAN BİLİMSEL HAZIRLIK DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ WEB ÜZERİNDEN YAPILACAK OLAN KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Başlangıç Tarihi : 31 Ocak 2018   Saat : 13:00

Bitiş Tarihi        : 04 Şubat 2018  Saat : 17:00

Bilimsel Hazırlık aşamasındaki öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Büromuza ŞAHSEN başvuru yapmaları gerekmektedir. Diğer tüm öğrenciler, kayıt işlemlerini WEB üzerinden yapacaktır.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ’nin 35. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca, bilimsel hazırlıktan alınan derslerin, lisansüstü yönetmeliğine göre başarılması; Yönetmeliğin 43. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca başarı notunun en az CB (en az 75) olması gerekmektedir.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ, TIKLAYINIZ.