D.E.Ü. GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ 2020-2021 DÖNEMİ SINAV TARİH VE YERLERİ

Yayınlanma Tarihi: 26-08-2020

İndir (PDF, 130KB)

NOT:

– WEB SAYFAMIZDAKİ DUYURULARIN HER GÜN TAKİP EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SINAVLARLA İLGİLİ BİLGİLER ANBEAN İLAN EDİLECEKTİR.

– SINAVA GÜNÜNDE VE SAATİNDE GİRMEYEN/GİREMEYEN ADAY, BU SINAVLA İLGİLİ HERHANGİ BİR HAK İDDİA EDEMEZ VE TALEPTE BULUNAMAZ.

– ANA SANAT / ANA BİLİM DALLARINA AİT SINAV ADAY BİLGİLERİ SINAV GÜNÜ DEÜ – TINAZTEPE ( BUCA ) YERLEŞKESİNDE BULUNAN  GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ  VE DEVLET KONSERVATUVARI BİNASI ( OPERA  SINAVI DEÜ – SABANCI KÜLTÜR SARAYI – KONAK  )  SINAV SALONLARI KAPILARINDA İLAN EDİLECEKTİR . ADAYLAR İLAN EDİLMİŞ SINAV SAATİNDEN 1 (BİR) SAAT ÖNCE SOSYAL MESAFE KURALLARINA DA DİKKAT EDEREK HAZIR BULUNMALIDIRLAR.

– ADAYLAR YANLARINDA; MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLİR) SINAVA GİRİŞ BELGESİ, ÖZGEÇMİŞ ÇIKTISI, T.C. KİMLİK BELGESİ ( PASAPORT-NÜFUS KAĞIDI ), PASAPORT,  BASILI PORTFOLYO VE DİJİTAL PORTFOLYO ( USB DİSK İLE ) , ONAYLI TRANSKRİPT VE KURŞUN KALEM -MAVİ RENKLİ TÜKENMEZ KALEM GETİRMELİDİR.

–  SINAVLARIMIZ YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR. ADAYLAR MASKELİ GELMEK , HİJYEN KURALLARINA MUTLAKA UYMAK ZORUNDADIRLAR. COVİD TANISI  YADA ŞÜPHELİSİ OLAN ADAYLAR VARSA , MUTLAKA ENSTİTÜ GÖREVLİLERİNE ÖNCEDEN BİLDİRMEK ZORUNDADIRLAR. MAİL ADRESİMİZ  ( gse@deu.edu.tr )

– ADAYLAR, CEP TELEFONU, SAAT, KULAKLIK, KABLOSUZ İLETİŞİM SAĞLAYAN BLUETOOTH VB. CİHAZLARLA; HER TÜRLÜ ELEKTRONİK/MEKANİK CİHAZLA VE ÇAĞRI CİHAZI, TELSİZ, FOTOĞRAF MAKİNESİ VB. ARAÇLARLA; CEP BİLGİSAYARI, SÖZLÜK İŞLEVİ OLAN ELEKTRONİK AYGIT, HESAP MAKİNESİ VB. HER TÜRLÜ BİLGİSAYAR ÖZELLİĞİ BULUNAN CİHAZLARLA; SİLAH VE BENZERİ TEÇHİZATLA, SINAV SALONLARINA GİRMELERİ KESİNLİKLE YASAKTIR.

– ADAYLARIN SINAV SÜRESİNCE BİRBİRLERİYLE KONUŞMALARI, KOPYA ÇEKMELERİ YA DA ÇEKİLMESİNE YARDIMCI OLMALARI, SALONDAKİ GÖREVLİLERE SORU SORMALARI, BİRBİRLERİNE KALEM, SİLGİ, VE BENZERİ ŞEYLER ALIP VERMELERİ VE SINAV DÜZENİNİ BOZACAK DİĞER DAVRANIŞLARDA BULUNMALARI SINAV KURALLARINA AYKIRIDIR.

– SINAV KURALLARINA AYKIRI DAVRANIŞTA BULUNAN ADAYLARIN KİMLİKLERİ VE KUSURLARI SINAV GÖREVLİLERİNCE SINAV TUTANAĞINA AÇIKÇA YAZILIR VE SINAVLARI GEÇERSİZ SAYILIR.

–  OTOPARK SORUNU YAŞAMAMANIZ İÇİN ARAÇLARINIZI, FAKÜLTE ÖNÜ HARİÇ ! ÇEVREDE BULUNAN PARK YERLERİNE PARK ETMENİZİ ÖNERİRİZ.-AÇIKLANAN SINAV TARİHLERİ SINAVLARIN BAŞLANGIÇ TARİHİ OLUP, SINAVLAR ERTESİ GÜNE SARKABİLİR.