2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ADAY LİSTESİ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ADAY LİSTESİ

İndir (PDF, 476KB)

NOT:

– SINAVA GÜNÜNDE VE SAATİNDE GİRMEYEN/GİREMEYEN ADAY, BU SINAVLA İLGİLİ HERHANGİ BİR HAK İDDİA EDEMEZ VE TALEPTE BULUNAMAZ.

– TÜM ANA SANAT / ANA BİLİM DALLARINA AİT SINAV BİLGİLERİ TIP FAKÜLTESİ DERSLİKLERİ VE TINAZTEPE YERLEŞKESİ DEVLET KONSERVATUVARI BİNASI İÇERİSİNDEKİ SINAV SALONLARI KAPILARINDA İLAN EDİLMİŞTİR. ADAYLAR İLAN EDİLMİŞ SINAV SAATİNDEN 1 (BİR) SAAT ÖNCE HAZIR BULUNMALIDIRLAR.

– ADAYLAR YANLARINDA; MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLİR) SINAVA GİRİŞ BELGESİ, ÖZGEÇMİŞ ÇIKTISI, T.C. KİMLİK BELGESİ ( PASAPORT-NÜFUS KAĞIDI ), PORTFOLYO, ONAYLI TRANSKRİPT VE MAVİ RENKLİ TÜKENMEZ KALEM GETİRMELİDİR.

– ADAYLAR, CEP TELEFONU, SAAT, KULAKLIK, KABLOSUZ İLETİŞİM SAĞLAYAN BLUETOOTH VB. CİHAZLARLA; HER TÜRLÜ ELEKTRONİK/MEKANİK CİHAZLA VE ÇAĞRI CİHAZI, TELSİZ, FOTOĞRAF MAKİNESİ VB. ARAÇLARLA; CEP BİLGİSAYARI, SÖZLÜK İŞLEVİ OLAN ELEKTRONİK AYGIT, HESAP MAKİNESİ VB. HER TÜRLÜ BİLGİSAYAR ÖZELLİĞİ BULUNAN CİHAZLARLA; SİLAH VE BENZERİ TEÇHİZATLA, SINAV SALONLARINA GİRMELERİ KESİNLİKLE YASAKTIR.

– ADAYLARIN SINAV SÜRESİNCE BİRBİRLERİYLE KONUŞMALARI, KOPYA ÇEKMELERİ YA DA ÇEKİLMESİNE YARDIMCI OLMALARI, SALONDAKİ GÖREVLİLERE SORU SORMALARI, BİRBİRLERİNE KALEM, SİLGİ, VE BENZERİ ŞEYLER ALIP VERMELERİ VE SINAV DÜZENİNİ BOZACAK DİĞER DAVRANIŞLARDA BULUNMALARI SINAV KURALLARINA AYKIRIDIR.

– SINAV KURALLARINA AYKIRI DAVRANIŞTA BULUNAN ADAYLARIN KİMLİKLERİ VE KUSURLARI SINAV GÖREVLİLERİNCE SINAV TUTANAĞINA AÇIKÇA YAZILIR VE SINAVLARI GEÇERSİZ SAYILIR.

–  OTOPARK SORUNU YAŞAMAMANIZ İÇİN ARAÇLARINIZI, ÇEVREDE BULUNAN PARK YERLERİNE PARK ETMENİZİ ÖNERİRİZ.

ÖNEMLİ NOT:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ’NİN 6. MADDESİNİN 7. FIKRASI  GEREĞİNCE, GERÇEĞE AYKIRI BEYANA VE/VEYA SAHTE VE TAHRİP EDİLMİŞ BELGEYE DAYALI OLARAK KESİN KAYIT YAPTIRANLARIN KAYITLARI, PROGRAMA KAYIT TARİHİ İTİBARIYLA İPTAL EDİLİR“ÖĞRENCİ KAYNAĞINDA ESAS OLAN, BELİRLENEN KAYNAĞIN DİPLOMA VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ AYNEN YAZMASIDIR.”